Izblendati jabuku i banananu. Pomešati brašno, dodati prethodno samlevene pahuljice, prašak za pecivo, koru pomorandže i šećer. Izblendanu jabuku i bananu pomešati sa jajima i dodati u suve sastojke. Sjediniti sve. Sipati u korpice za kapkejkove. Peći 25 minuta na 170 C.
Izblendati banane, umutiti ih sa dve kesice šlag pene i malo arome vanile. Dodati žutu boju za kolače.
Voće za salatu oprati i oljuštiti. Mandarine i polovinu pomorandže odvojiti po kriškama, drugu polovinu iseći na zalogaje, kivi i ananas iseći na krugove. Ananas i jabuke na kocke 1x1 cm. Banane i jabuke preliti limunovim sokom. Rastopiti belu čokoladu i dodati ulje. Gotove rozen kore seći na kvadrate 10x10 cm, a zatim na trouglove. Trouglove premazati rastopljenom belom čokoladom. Ređati čokoladne trouglove i voće. Napraviti preliv za torte i premazati voće.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači