U 1,5 l mleka skuvati 5 kesica pudinga sa 100 g šećera, dodati 200 g bele čokolade (prethodno izlomljene na kockice), izmešati da se otopi. Ohladiti uz povremeno mešanje da se ne uhvati korica. Umutiti 250 g margarina sa 100 g šecera u prahu (povećati količinu, ukoliko volite slađe) i 200 g mleka u prahu. Kada je dobro umućeno, postepeno dodavati ohlađen puding.
Umutiti 500 g šlaga sa 500 ml hladne mineralne gazirane vode. Dodati 200 ml kisele pavlake i kratko umutiti.
Naizmenično filovati sledećim redosledom: kora, 1. fil, pa 2. fil. Poslednju koru i celu tortu sa strane premazati 2. filom. Tortu ostaviti u frižideru do serviranja.
Tortu po želji možete ukrasiti rendanom belom čokoladom.
Slični recepti
Torte
Torte
Torte