Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Omlet sa paradajz sosom

Brzo i ukusno

4 Porcije

Jednostavno 60 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Omlet sa paradajz sosom

Omlet:

4 jaja
malo soli
4 kašičice maslinovog ulja

Paradajz sos:

1 konzerva paradajz pelata
3 češnja belog luka oljuštena
malo soli
bosiljak nekoliko listića

Priprema

Priprema

1

Priprema:

Umutite jaja i so.U malom tiganju sa 1 kašičicom maslinovog ulja ispecite po jedan omlet. Pecite ga sa obe strane, tako da dobije zlatno žutu boju (oko 1 minut sa svake strane).Stavite paradajz da se kuva. Pomoću prese istisnite beli luk ili ga sasvim sitno iseckajte i dodajte u paradajz. Posolite po ukusu i ostavite da se krčka oko 15 minuta na tihoj vatri. Nešto pred kraj kuvanja dodajte pripremljene listiće bosiljka. Preklopite omlete na pola, aranžirajte ih na tanjiru i prelijte sosom od paradajza. Servirajte ih dok su vrući.

Informacije i nutritivne vrednosti Za recept Omlet sa paradajz sosom

Po porciji / komada Na 100 g / ml