Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Mascarpone puding s borovnicama

Brzi osvežavajuči desert

2 Porcije

Jednostavno 20 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Mascarpone puding s borovnicama

1 kesica Dr. Oetker Puding sa ukusom vanile
50 g šećera
500 ml mleka
125 g maskarpone
50 g badema
300 g borovnica

Priprema

Priprema

1

Puding prah pomešajte sa šećerom. Postepeno izmešajte s najmanje 6 kašika mleka. Preostalo mleko zakuvajte, skinite s vatre i umešajte zamešani prah. Puding uz stalno mešanje kuvajte najmanje 1 min. Umešajte mascarpone u još vrući puding. Položite prozirnu foliju za čuvanje svežine ravno na vrući puding da se ne stvori kožica. Bademe prepržite na umerenoj vatri dok ne postanu zlatnožuti i ostavite da se ohlade na tanjiru. Preberite i operite borovnice.

2

Puding glatko izmešajte. Krem s pudingom s borovnicama i bademima u slojevima rasporedite u desertne čaše i do posluživanja čuvajte na hladnom.

Informacije i nutritivne vrednosti Za recept Mascarpone puding s borovnicama

Po porciji / komada Na 100 g / ml
Masti 1.5g 0.3g
Ugljeni hidrati 1g 0.2g
Proteini 0.8g 0.1g