Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Lazanje sa paprikom

Sastojci

Sastojci

Za recept Lazanje sa paprikom

2 glavice crnog luka sitno seckane
3 češnja belog luka sitno seckana
3 kašike maslinovog ulja
100 g mekog brašna
500 ml supe
300 ml mleka
2 jaja
malo soli
900 g crvenih paprika očišćene
2 vezice peršuna sitno seckanog
200 g kačkavalja pizza, rendanog
350 g listova lazanja

Priprema

Priprema

1

Priprema:

Za sos dobro izdinstajte crni i beli luk na maslinovom ulju, pred kraj dodajte brašno i zapržite. Nalijte supom, mlekom i jajima, posolite po želji. Kuvajte neprestano mešajući dok ne provri. Papriku iseckajte na kockice. Podmazanu tepsiju obložite listovima lazanja. Prelijte sosom, pokrijte paprikom i peršunom i pokrijte listovima lazanja. Ređajte sve dok ne potrošite sos i listove lazanja, pritom završite sa sosom. Preko toga sipajte rendani kačkavalj. Stavite da se peče u donjoj polovini prethodno zagrejane rerne.

Gornji i donji grejači: približno 220°C (prethodno zagrejana rerna)

Vreo vazduh: približno 200°C (prethodno zagrejana rerna)

Umetanje: donja polovina

Peći: otprilike 30 Min.

Pre služenja ostavite da odstoje još oko 20 minuta u toploj rerni, kako bi se pojačao ukus.

Informacije i nutritivne vrednosti Za recept Lazanje sa paprikom

Po porciji / komada Na 100 g / ml