Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Jagoda-puding kupa na francuski način

Vreme je za jagode

4 Porcije

Jednostavno 40 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Jagoda-puding kupa na francuski način

Puding-kupola:

1 kesica Dr. Oetker Puding sa ukusom vanile
2 kašike šećera (vrhom pune)
500 ml mleka

Dodatno:

250 g jagoda
25 g pistaćija seckanog

Priprema

Priprema

1

Priprema:

Operite jagode. 3 voćke sa zelenilom ostavite po strani za ukrašavanje, preostale jagode očistite i isecite na listiće. Jednu manju činiju (oko 1 l zapremine) prvo obložite providnom folijom, pa je obložite do 2 cm ispod ruba činije listićima jagoda. Preostale jagode iseckajte na kockice.

2

Puding-kupola:

Pomešajte prašak za puding sa šećerom i skuvajte puding prema uputstvu sa kesice. Ostavite puding da se malo prohladi, pritom češće promešajte, pa umešajte kockice jagoda i pistaći (ostavite 1 kašiku po strani za ukrašavanje). Sipajte puding u činiju (po potrebi odsecite jafode koje vire iznad pudinga), ostavite da se hladi u frižideru najmanje 4 sata. Pre serviranja puding pažljivo istresite iz činije, odstranite foliju. Ukrasite po želji jagodama i pistaćima ostavljenim po strani.

Informacije i nutritivne vrednosti Za recept Jagoda-puding kupa na francuski način

Po porciji / komada Na 100 g / ml