Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Jagoda - fondan

Sastojci

Sastojci

Za recept Jagoda - fondan

1 kesica Dr. Oetker Puding sa ukusom vanile
½ litar mleko
40 g šećera
1 kesica Dr. Oetker Puding sa ukusom čokolade
½ litar mleko
40 g šećera
10 jagoda krupnih
4 kašike kokosovog brašna ili 4 kašike mlevenog plazma keksa

Dodatno:

drveni štapići (kao za ražnjiće)

Priprema

Priprema

1

Priprema:

Kokosovo brašno propržite u teflonskom tiganju bez dodavanja masnoće, tako da dobije zlatno-žutu boju. Prespite na tanjir i ostavite da se ohladi. Praškove za puding pripremite sa mlekom i šećerom prema uputstvu sa ambalaže. Jagode nabodite na štapiće, umačite u pudinge i potom u kokos ili plazmu.

Informacije i nutritivne vrednosti Za recept Jagoda - fondan

Po porciji / komada Na 100 g / ml
Energetska vrednost 2kJ
1kcal
2kJ
1kcal
Masti 4.8g 4.5g
Ugljeni hidrati 3.2g 3g
Proteini 2.4g 2.3g