Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Čokoladni san

Sastojci

Sastojci

Za recept Čokoladni san

1 kesica Dr. Oetker Puding sa ukusom čokolade
50 g šećera
400 ml mleka
50 g bele čokolade
200 g slatke pavlake
1 kesica Dr. Oetker Burbon vanila aromatizovani šećer
4 kašike ruma ili Dr. Oetker Arome ruma (po želji)

Priprema

Priprema

1

Priprema:

Skuvajte puding prema uputstvu sa kesice, ali samo sa 400 ml mleka. Skuvan puding sipajte u činiju za mućenje. Prekrijte ga prozirnom folijom i ostavite da se ohladi. U međuvremenu iseckajte belu čokoladu ili izrendajte. Umutite slatku pavlaku sa vanilin šećerom. Ohlađeni puding umutite mikserom dok ne postane gladak. Po želji dodajte rum ili aromu ruma. Pažljivo pomešajte varjačom puding sa slatkom pavlakom i čokoladom (ostavite 1 kašiku po strani za ukrašavanje). Ne mešajte previše, kako bi ostao vidljiv beli trag. Krem pažljivo sipajte u desertnu činiju i ukrasite preostalom čokoladom.

Informacije i nutritivne vrednosti Za recept Čokoladni san

Po porciji / komada Na 100 g / ml
Energetska vrednost 1kJ
Masti 3g 0.4g
Ugljeni hidrati 2g 0.3g
Proteini 1.5g 0.2g