Od 1898. godine Dr. Oetker Gustin klasični jestivi skrob je proizvod koji se dokazao u kuvanju i pripremanju kolača.
Priprema
Dodatne informacije
Saznajte više
Opis
Od 1898. godine Dr. Oetker Gustin klasični jestivi skrob je proizvod koji se dokazao u kuvanju i pripremanju kolača. Po sastavu je čist kukuruzni skrob. Mogućnosti upotrebe su mnogostrane: za vezivanje čorbi i soseva ili za finiju strukturu kolača, torti i keksa. Doziranje se upravlja prema individualnom receptu. Konkretnije informacije i savete vezane za doziranje možete pronaći na ambalaži.
Sastojci
Sastojci: kukuruzni skrob u prahu.
Informacije o nutritivnim vrednostima
* % = % dnevna vrednost
Za 100g pakovanja
Energija
Masti
Zasićene masti
Ugljeni hidrati
Šećer
Vlakna
Proteini
So
1455
kj 432
kcal
0,1 g
0,1 g
85 g
0 g
0 g
0,4 g
0 g
* Preporučeni dnevni referentni unos za prosečnu odraslu osobu (8400 kJ / 2000 kcal)