Rernu zagrejte na 180 stepeni. U multipraktiku pomešajte sve sastojke za koricu osim vode. Izblendajte da dobijete mrvičastu smesu a zatim po potrebi dodajte jednu do dve kašike hladne vode. Smesa će i dalje biti mrvičasta ali ako je prstima pritisnete i dobije kompaktan oblik, to je to. Zamesite smesu da formirate disk, uvijte u prozirnu foliju i stavite u frižider na 15 minuta. Zatim rastanjite testo na pobrašnjenoj radnoj površini na debljinu od oko 5mm. Pažljivo prebacite testo u kalup za tart prečnika do 26cm, popunite testom gde je potrebno a viškove isecite. Pokrijte dno testa papirom za pečenje pa preko stavite keramičke kuglice za pečenje ili pirinač ili pasulj. Važno je da bude nešto teško kako se korica ne bi dizala tokom pečenja. Pecite u zagrejanoj rerni 30-ak minuta, dok ivice ne porumene. Nakon pečenja, pažljivo uklonite kuglice i ostavite koru da se ohladi.
Fil pripremite tako što ćete 600 ml hladnog mleka pomešati sa krem pudingom i dobro umutiti ili izmešati žicom. Pudingu dodajte burbon vanilin šećer i aromu vanile pa sjedinite. Dodajte maskarpone sir pa još jednom izmešajte. U odvojenoj posudi umutite slatku pavlaku sa krem fiksom a zatim ova dva fila spojite mikserom i rasporedite preko ohlađene korice za tart.
Breskve isecite kako želite pa pomešajte sa burbon vanilinim šećerom. Dobro izmešajte pa ostavite da stoji 10-15 minuta da brskve puste sokove. Poređajte breskve preko tarta pa ukrasite po svom ukusu.
Slični recepti
Pripremanje kolača i peciva