Za nadev operite šparoge, u donjoj trećini tanko oljuštite odozgo na dole. Odsecite donje krajeve (drvenasta mesta u potpunosti odsecite), operite šparoge u hladnoj vodi, ocedite i isecite na komadiće. Otopite tunjevinu prema uputstvu sa pakovanja. Zagrejte rernu. Podmažite kalup.
Brašno pomešajte sa Gustinom i praškom za pecivo i prosejte u činiju. Dodajte preostale sastojke i sve umutite metlicom za sneg, tako da dobijete ujednačeno testo. Testo ravnomerno razvucite u kalupu. Rasporedite šparoge po testu, Pecite u donjoj trećini rerne.
Pozicija rešetke: donja trećina
Temperatura gornjeg i donjeg grejača rerne: otprilike 180 °C
Temperatura rerne sa ventilatorom: otprilike 160 °C
Molimo Vas da imate u vidu uputstvo za upotrebu Vaše rerne. U međuvremenu isecite tunjevinu na tanke listove. Operite paradajz, očistite i isecite na kockice. Vruć tart obložite tunjevinom i kockicama paradajza i pecite još oko 5 minuta. Poprskajte tart jogurtom i pospite seckanim listićima metvice.
Slični recepti
Hleb i peciva
Hleb i peciva
Hleb i peciva