Samleti maline i dodati ih u brašno, pa dodati još kakao prah, prašak za pecivo i gustin. U drugoj posudi umutiti jaja i šećer. Dodati puter sobne temerature i kratko umešati. Crvenu boju za kolače razmutiti u jogurtu, pa dodati u jaja i sipati aromu vanile. Promešati i sve dodati suvim sastojcima i sjediniti. Peći u kalupu oblika srca, 30-35 minuta na 170 C. Ohladiti i horizontalno podeliti. Odstraniti ispupčene delove, neravne ivice...
Skuvati puding sa ukusom slatke pavlake u mleku sa šećerom. U vruć puding dodati belu čokoladu i aromu vanile. Ohladiti, pa pomešati sa penastim puterom i mlevenim malinama.
Napraviti ganaš od vruće slatke pavlake i bele čokolade. Ostaviti da se ohladi. Dekorisati drip tehnikom. Preko dripa ukrasiti mrvljenim koricama, malinama...
U blender staviti maline, med i jogurt. Kratko izblendati, dodati crvenu boju za kolače i nastaviti blendanje. Servirati u čaše.
Gotovu osnovu iseći na dva dela. Između kora filovati krem, staviti drugu koru i preliti ganašom. Dekorisati ostacima kora.
Slični recepti
Torte
Torte
Torte