Sadržaj kesice za pripremu puslice sipajte u vodu i mutite prvo lagano, pa zatim brzo oko 3 minuta.
Na papiru za pečenje koji ste prethodno stavili preko pleha iscrtajte 2 kruga željenih dimenzija i sipajte dobijenu smesu tako da se ravnomerno formiraju kore. Od ostatka smese možete napraviti obode na krugovima kao i desetak puslica.
Pleh stavite u zagrejanu rernu na (ventilator) na 100 C i sušite 90 minuta. Zatim ostavite odškrinutu rernu još 15 minuta, a potom izvadite pleh.
Za to vreme napravite fil tako što ćete sadržaj kesice krem pudinga sa ukusom bele čokolade sipati u hladno mleko i umutiti mikserom.
U umućen krem puding dodajte usitnjene, samlevene pistaće i sve dobro promešajte.
Na prvu koru stavite 5-6 kašika pudinga, zatim stavite drugu koru, pa opet puding. Preko pudinga stavite puslice, pospite pistaćima i stavite maline.
Tortu držite u firižideru bar sat vremena pre služenja.
Ostatak krem pudinga poslužite u činijama uz preostale puslice.
Slični recepti
Torte
Torte
Torte