Pomešajte brašno sa suvim kvascem, dodajte preostale sastojke, umesite glatko testo. Pokrijte kuhinjskom krpom i ostavite da odstoji oko 30 min. Podelite testo na 8 delova podjednake veličine i razvaljajte svaki na pobrašnjenoj radnoj površini u ploču ovalnog oblika, debljine oko 2 mm. Blago premažite ploče kečapom i na svaku stavite po jedan list šunke, dva koluta salame, list kačkavalja i komadiće paradajza. Pospite začinom za picu. Testo po dužini preklopite ka sredini, tako da se stranice preklope. Položite štanglice na papirom za pečenje obloženu tepsiju. Pomešajte kečap sa umućenim jajetom i time premažite štanglice. Po želji pospite grubom solju i začinom za picu. Pecite na sredini prethodno zagrejane rerne.
Pozicija rešetke: srednja
Temperatura gornjeg i donjeg grejača rerne: otprilike 200 °C
Temperatura rerne sa ventilatorom: otprilike 180 °C
Slični recepti
Hleb i peciva
Hleb i peciva
Hleb i peciva