Podmažite dno kalupa. Zagrejte rernu.
Proberite rukolu, operite i ostavite da se ocedi. Polovinu fino iseckajte. U činiji pomešajte brašno sa praškom za pecivo. Dodajte jaje, pavlaku, ulje, so, korijandar i seckanu rukolu, pa sve umutite mikserom u glatko testo. Rasporedite testo po dnu kalupa i uokvirite ramom kalupa sa štipaljkom.
Operite paradajz i isecite ga na kolutove. Rasporedite ih po testu, posolite i pobiberite. Stavite na rešetku od rerne i pecite.
Temperatura gornjeg i donjeg grejača rerne: otprilike 200 °C
Temperatura rerne sa ventilatorom: otprilike 180 °C
Molimo Vas da imate u vidu uputstvo za upotrebu Vaše rerne. Iseckajte grubo ostatak rukole. Izrendajte koziji sir ili gaudu.Izvadite pitu iz kalupa, pospite rukolom i kačkavaljem i poslužite dok je topla.
Slični recepti
Hleb i peciva
Hleb i peciva
Hleb i peciva