Za fil od vanile mutim krem puding sa 500ml hladnog mleka i šećerom u prahu. Mutim do fine, kremaste strukture i odmah prelazim na ređanje kolača.
U 250 ml mleka dodajem malo arome ruma, piškote umačem sa obe strane i ređam u činiju dimenzija 21x21cm. Raspoređujem polovinu svežih malina, pa sve to premazujem polovinom umućenog pudinga. Kada lepo poravnam sa svih strana stavljam još jedan red piškota umakanih u mleko. Blago pritiskam, te raspoređujem drugu polovinu malina odozgo. Premazujem ostatkom pudinga. Zahvaljujući tome što se puding ne kuva, odnosno što je hladan moći ću odmah i da ukrasim kolač šlagom.
Šlag penu mutim sa 250ml hladnog mleka prema uputstvu sa ambalaže, odnosno dok ne postane gusta. Kolač premazujem u tankom sloju, a potom ukrašavam uz pomoć dresir kese. Tako ukrašen stavljam u frizider da stegne.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači