Penasto umutite jaja sa vodom, šećerom, Burbon vanilin šećerom i korom pomorandže. Pomešajte brašno sa praškom za pecivo i gustinom, pa prosejte preko smese od jaja. Na kraju dodajte kokosovo brašno. Pažljivo sjedinite. Smesu ravnomerno nanesite na papirom za pečenje obloženu tepsiju (30 x 35 cm) i pecite na srednjem nivou prethodno zagrejane rerne.
Imajte u vidu uputstvo za Vašu rernu. Istresite biskvit na papir za pečenje posut šećerom. Papir sa kojim se biskvit pekao, premažite hladnom vodom i pažljivo odstranite. Ohlađeni biskvit isecite na 6 različitih kvadrata (19 x 19, 16 x 16, 13 x 13, 10 x 10, 7 x 7 i 4 x 4) i porpskajte ih rumom. Skuvajte puding prema uputstvu sa kesice. Za vreme hlađenja češće promešajte. Penasto umutite maslac i sjedinite ga sa pudingom ohlađenim na sobnu temperaturu. Premažite i spojite sve kvadrate, počevši od najvećeg, tako što ćete svaki naredni staviti na sredinu prethodnog. Piramidu na kraju pospite kakao prahom.
Slični recepti
Torte
Torte
Torte