Pomešajte prašak za puding sa šećerom i razmutite ga sa 6 kašika mleka. Preostalo mleko i slatku pavlaku stavite da se kuva. Kada provri, sklonite sa šporeta, umešajte razmućeni puding i vratite da se kuva oko 1 minut, pritom neprestano mešajte. Dodajte pripremljene, oceđene komadiće ananasa (pritom ostavite nekoliko po strani za ukrašavanje). Sipajte puding u pripremljen, hladnom vodom isprani kalup ili činiju i ostavite da se hladi najmanje 4 sata u frižideru.
Pomešajte Gustin sa 3 kašike mleka. Preostalo mleko prokuvajte sa slatkom pavlakom, skinite sa šporeta i metlicom umešajte razmućeni Gustin. Mešajući stavite da još jednom kratko prokuva. Sitno izlomite belu čokoladu, dodajte u vruć sos, mešajte dok se ne rastopi. Na kraju dodajte kokosovo brašno i ostavite da se ohladi. Puding istresite na tacnu, ukrasite preostalim komadićima ananasa i servirajte uz kokos preliv. Po želji tacnu možete takođe da dekorišete kokosovim brašnom.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti