Zagrejte rernu. Obložite tepsiju papirom za pečenje. Lisnato testo i plodove mora odledite prema uputstvu sa ambalaže.
Stavite ploče lisnatog testa jednu preko druge, razvijte u pravougaonik (ca. 35 x 30 cm). Stavite testo na tepsiju i više puta izbodite viljuškom. Stavite da se predpeče na srednjoj visini rerne.
Pozicija rešetke: srednja
Temperatura gornjeg i donjeg grejača rerne: otprilike 200 °C
Temperatura rerne sa ventilatorom: otprilike 180 °C
Molimo Vas da imate u vidu uputstvo za upotrebu Vaše rerne. Mladi luk očistite, operite, ocedite i isecite na kolutiće. Pomešajte mladi luk sa plodovima mora i kačkavaljem, začinite solju i karijem. Pomešajte pavlaku i koncentrat paradajza i premažite preko predpečenog testa. Rasporedite plodove mora i ispecite do kraja.
Pozicija rešetke: srednja
Temperatura gornjeg i donjeg grejača rerne: otprilike 200 °C
Temperatura rerne sa ventilatorom: otprilike 180 °C
Slični recepti
Hleb i peciva
Hleb i peciva
Hleb i peciva