Poslažite papirne korpice na tepsiju za pečenje. Podesite rernu na željenu temperaturu i uključite je da se zagreje.
Rerna sa ventilatorom: 180°C.
Gornji i donji grejač: 180°C.
Sipajte smesu za testo u posudu za mešanje i dodajte jaje, ulje i vodu. Ručnom mutilicom ili viljuškom mešajte 2-3 minuta. Ravnomerno rasporedite testo u korpice i stavite da se peče.
Vreme pečenja: oko 20-25 minuta
Izvadite iz rerne i ostavite da se ohladi 15-20 minuta.
Istopite čokoladu. Napravite kupu od papira za pečenje, sipajte čokoladu u kupu i odsecite vrh kupe makazama. Stavite papir za pečenje u tepsiju i iz kupe istisnite čokoladu da napravite oblike za 20 očiju, 20 ušiju i 10 usta. Ostavite da se stvrdnu u frižideru.
Skinite kapicu dubine 1 cm sa kapkejka koristeći kašičicu, tako da ostavite obod od testa. Napravite rupu u kapkejku laganim pritiskanjem kašikom. Pomešajte komadiće lešnika i med, pa sipajte u rupu u kapkejku. Vratite vrhove kapkejka koje ste prethodno skinuli. Napravite krem od hladnog mleka kako prema uputstvu sa pakovanja. Dodajte komadiće čokolade i promešajte kašikom. Premažite kapkejke kremom. Pokrijte kapkejke kokosovim brašnom.
Stavite čokoladne oči, noseve i uši tako da dobijete lik pande na vrhu kapkejka i poslužite.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači