Flag

Osnovni recept za Hilandarsko / Hermanovo testo

5 Testa
Jednostavno
40
Osnovni recept za dugotrajno kvasno testo.
Sastojci
Priprema
Recipe Tips
Čuvajte Hilandarsko testo tokom 10. dnevne pripreme u dobro zatvorenoj posudi u frižideru. Kada Hilandarsko testo stoji na pretoplom mestu, mlečno-kiselo vrenje može da pređe u sirćetno-kiselo vrenje. Testo tada postaje nejestivo i veoma je neprijatnog mirisa.
Recipe Tips
Tokom odmaranja testa na površini može da se nakupi tečnost. To, međutim, ne utiče na dalje korišćenje testa. Testo je relativno tečno i na površini se stvara pena. Miris testa je prijatno kiselkast.
Recipe Tips
Početno ili gotovo testo možete da zamrznete i čuvate do 3 meseca u zamrzivaču.
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Zapratite nas
Zapratite Dr. Oetker