Pomešati puding sa šećerom i lagano mešati sa najmanje 6 supenih kašika mleka da se dobije glatka masa. Skuvati preostalo mleko, skinuti sa ringle i dodati promešani prah mešajući žicom za mućenje. Još jednom prokuvati puding najmanje 1 minut, sve vreme mešajući i odložiti šerpu sa strane.
Pripremiti puding sa šećerom i mlekom na isti način kao puding sa ukusom vanile.
Još jednom promešati vreli puding sa ukusom vanile. Napuniti do pola 6 posudica, prethodno ispranih hladnom vodom. Odmah pokriti pudingom od čokolade. Viljuškom spiralno provući slojeve pudinga tako da nastane mramorna mustra. Ohladiti na sobnoj temperaturi, a zatim u frižideru najmanje 3-4 sata.
Pre posluživanja puding pažljivo odvojiti od posude i izručiti. Po želji ukrasiti Dr. Oetker kakaom ili čokoladnim komadićima.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti