Odvojiti belanca od žumanaca. Umutiti mikserom prvo penasto belanca, zatim dodati žumanca, šećer, a onda i brašno u koje je dodat prašak za pecivo. Staviti i prstohvat soli. Koru peći u prethodno zagrejanoj rerni na 170 stepeni, 30 minuta.
Kesicu pudinga umešati sa 100 ml hladnog mleka, zatim smesu dodati u ostatak zagrejanog mleka u kom ste istopili šećer i kuvati dok se ne zgusne
Puding preliti preko kore koja je smeštena prethodno u okrugli kalup. Preko pudinga poređati maline, sve to preliti pripremljenim želatinom (prema uputstvu sa kesice), pa ostaviti par sati da se stegne.
Šlag umutiti po želji sa vodom ili mlekom. Nakon par minuta mućenja, dodati kesicu Kremfixa i mutiti šlag dodatno, do željene čvrstine. Šlag nanositi na ohlađenu tortu.
Slični recepti
Torte
Torte
Torte