Pripremite 4 čaše. Na dno svake stavite musli sa miksom koštunjavog voća.
U odgovarajući sud sipajte hladno mleko pa dodajte 1 krem puding sa ukusom vanile. Mutite mikserom pola minuta minimalnom brzinom, a zatim nastavite mućenje maksimalnom brzinom, 3 minuta. Ako želite slađi krem puding dodajte šećer u prahu po ukusu. Fil prebacite u poslastičarsku kesu, pa sipajte preko muslija.
U odgovarajući sud sipajte hladno mleko pa dodajte 1 krem puding sa ukusom jagode. Mutite mikserom pola minuta minimalnom brzinom, a zatim nastavite mućenje maksimalnom brzinom, 3 minuta. Dodajte maline i promešajte. Ako želite slađi fil dodajte šećer u prahu po ukusu. Fil prebacite u poslastičarsku kesu, pa sipajte preko vanil fila. Na kraju, dodajte još muslija preko.
Za dekoraciju jedne čaše potrebno je 25 g bele čokolade i pucketava folija.
Čokoladu istopite u mikrotalasnoj. Sipajte na foliju i rasporedite u krug malo širi nego što je čaša. Prebacite u frižider na minut-dva, a onda odvojte čokoladu od folije i stavite na čašu. Dodatno ukrasite voćem i listićima nane.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti