Papriku prepolovite, očistite i operite. Ostavite da se ocedi, potom je isecite na fine rezance. Paradajz operite, ocedite, odstranite peteljke, očistite koren peteljke i isecite ga na četvrtke. Sa kupusa odstranite nekoliko spoljašnjih listova, isecite glavicu na osmine, odstranite unutrašnji koren, operite kupus, ocedite ga i iseckajte na rezance ili ga izrendajte. Crni luk oljuštite, eventualno presecite na pola, isecite ga na tanke listiće i razdvojite na pojedinačne prstenove. Feferonu očistite, operite i isecite na tanke kriške. Pripremljeno povrće pomešajte i napunite u tegle. Dodajte zrna crnog bibera. Marinadu pripremite prema uputstvu sa kesice Pikantfix-a. Nakon pripreme marinade, odmah prelijte povrće naslagano u teglama. Tegle zatvorite poklopcima na navoj i okrenite ih da odstoje na poklopcu oko 5 minuta.Čuvajte na suvom i hladnom mestu.
Slični recepti
Zimnica
Zimnica
Zimnica