Smešu za testo i kakao sipajte u posudu za mešanje. Dodajte jaja, vodu i ulje. Mutite mikserom tako da se dobije glatko testo. Sipajte u pekač 18 x 28 cm, koji ste obložili papirom za pečenje. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 ℃, oko 20 minuta.
Ostavite da se ohladi, zatim izdubite kolač, ali ostavite oko 2 cm od ivice. Koru poprskajte čokoladnim mlekom.
U sud sipajte hladno mleko i dodajte fil za koru. Mutite mikserom najmanjom brzinom oko pola minuta, a zatim najvećom brzinom oko 2-3 minuta. Posebno umutite slatku pavlaku. Dodajte u krem od vanile i špatulom promešajte. Deo fila sipajte u dresir- kesu sa manjim nastavkom. Svaku malinu napunite filom, pa ih složite na kolač. U preostali fil dodajte sadržaj kesice sa čokoladnim komadićima. Preko malina premažite fil, a onda pospite izdubljenim i izmrvljenim delom kolača. Za dekoraciju umutite slatku pavlaku.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači