Lisnato testo razvucite što tanje (idealno u oblik kvadrata), podelite na 10 jednakih delova i svaki deo obavijte oko modlica za pripremu rolnica, preklapajući testo. Ukoliko želite da procedura pripreme bude brža, možete koristiti već razvijeno lisnato testo.
U žumance dodajte kašiku mleka, umutite, premažite rolnice i pecite oko 20 minuta u rerni na 200°C. Rolnice skidajte vruće sa kalupa.
Krem puding umutite sa 300 ml mleka. Zatim umutite i slatku pavlaku, dodajte je pudingu i sve dobro sjedinite.
Rolnice ostavite da se malo ohlade, a zatim ih uz pomoć šprica napunite kremom koji ste prethodno napravili.
Šećer u prahu pomešajte sa vanilin šećerom, pospite preko gotovih rolnica i servirajte.
Najbolje bi bilo da rolnice malo odstoje kako bi krem postao kompaktniji.
Ukoliko želite da testo bude mekše, možete ih ostaviti u frižideru.
Slični recepti
Hleb i peciva
Hleb i peciva
Hleb i peciva