Čokoladu istopite i po papiru za pečenje kašikom napravite željeni oblik od čokolade. Papir sa čokoladom stavite odmah u zamrzivač i ostavite što je moguće duže.
U mleko sipajte krem puding sa ukusom vanile i mutite 3 minuta. Ukoliko želite da bude malo ređi, slobodno dodajte malo više mleka.
Jednu jagodu ostavite sa strane, a ostatak jagoda, zaleđene maline i med izblendirajte.
Jagodu koju ste ostavili iseckajte na krugove i poređajte ih po obodu staklene čaše. Sipajte pripremljeni krem puding sa ukusom vanile, a preko njega ledeni preliv od jagoda i malina.
Čokoladu izvadite iz zamrzivača i pažljivo odvojte od papira za pečenje i ubacite u čašu.
Desert možete služiti odmah, a ukoliko želite da bude hladniji možete ga ostaviti 30 minuta u frižideru.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti