Podlogu napravite od keksa, putera i mleka sa dodatkom vanilin šećera. Nakon što je oblikujete u kalupu, pređite na najjednostavniji fil ikada. Krem puding bez kuvanja umutite sa mlekom (biće čvrst puding, ali tako treba) pa mu dodajte puter, otopljenu belu čokoladu i mleveni keks. Dodajte u fil odmah i maline ukoliko su smrznute. Ako dodajete sveže prvo izručite polovinu fila u kalup, stavite maline pa preko stavite i drugi deo fila. Za kraj ide preliv od bele čokolade otopljene u slatkoj pavlaci.
Čokoladu i pavlaku zagrejte na niskoj temperaturi ringle pa mešajte dok se sve ne istopi i sjedini. Prohladite malo pa prelijte preko fila.
Tortu ohladite par sati u frižideru pa je izvadite iz kalupa i dekorišite.
Šlag penu umutite sa mlekom i špricem i dekorišite po želji.
Prečnik kalupa je 21cm.
Slični recepti
Torte
Torte
Torte