Operite jagode. 3 voćke sa zelenilom ostavite po strani za ukrašavanje, preostale jagode očistite i isecite na listiće. Jednu manju činiju (oko 1 l zapremine) prvo obložite providnom folijom, pa je obložite do 2 cm ispod ruba činije listićima jagoda. Preostale jagode iseckajte na kockice.
Pomešajte prašak za puding sa šećerom i skuvajte puding prema uputstvu sa kesice. Ostavite puding da se malo prohladi, pritom češće promešajte, pa umešajte kockice jagoda i pistaći (ostavite 1 kašiku po strani za ukrašavanje). Sipajte puding u činiju (po potrebi odsecite jafode koje vire iznad pudinga), ostavite da se hladi u frižideru najmanje 4 sata. Pre serviranja puding pažljivo istresite iz činije, odstranite foliju. Ukrasite po želji jagodama i pistaćima ostavljenim po strani.
Slični recepti
Torte
Torte
Torte