Integralno brašno pomešajte s kakao prahom i praškom za pecivo i stavite na radnu površinu. Redom dodajte ostale sastojke i rukama izmesite u testo. Omotajte folijom za čuvanje svežine i stavite oko 30 minuta na hladnom.
1/3 testa razvaljajte u krug na lagano pobrašnjenoj radnoj površini i stavite testo u kalup za torte čije je dno obloženo papirom za pečenje. Stavite kalup na rešetku u sredinu rerne i ispecite prhko testo. Električna rerna: 170°C Vreme pečenja: oko 15 Min.
1/3 preostalog testa oblikujte u valjak, stavite u ohlađeni kalup za torte i utisnite uz rub obruča. Dno prhkog testa pospite integralnim mrvicama i dodajte kruške iz kompota.
Maslac sa šećerom u prahu, vanilin šećerom i koricom pomorandže mikserom kremasto izmešajte. Pojedinačno umešajte jaja. Kratko umešajte puding u prahu s posnim sirom. Smesu stavite u kalup i poravnajte. Ostatak testa iscepkajte na komade i stavite na punjenje od sira. Kalup stavite na rešetku u donju polovinu prethodno zagrejane rerne. Električna rerna: 150°C Vreme pečenja: oko 60 Min.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači