Izmešati kikiriki, mleveni keks, mleko i otopljen maslac.
Za braon fil koristiti krem puding sa ukusom čokolade koji nije potrebno kuvati. Dovoljno je dodati mleko i dobro izmutiti. Dodati i maslac, mutiti, pa dodati još i keks i šećer u prahu. Na kraju dodati mlečnu čokoladu i dobro promešati.
Preći na pripremu fila od vanile. Za njega koristiti krem puding, ali sa ukusom vanile. Potrebno je uliti hladno mleko, mutiti, dodati maslac, mutiti još jednom i na kraju dodati mleveni kikiriki.
Vreme je da se složi kolač
Prebaciti smesu za koru, ravnomerno rasporediti i pritisnuti kako bi se lepo spojila. Koru premazati polovinom čokoladnog fila. Preko njega ide polovina fila od vanile. Postupak ponoviti još jednom, dakle još jednom čokoladni i još jednom fil od vanile, pa sledi čokoladna glazura.
Preliti mlečnu čokoladu zagrejanom slatkom pavlakom, promešati i preliti kolač.
Ostaviti kolač da se ohladi, zatim ga dekorisati i iseći.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači