Mleveni keks sjedinite sa istopljenim maslacem i mlekom, pa utisnete u kalup (24 cm). Ostavite u frižideru, da se stegne dok pripremate kremove i fil.
Krem od crne čokolade pripremite tako što sipate slatku pavlaku i stavite na ringlu na najmanju temperaturu, a u nju dodajte izlomljenu čokoladu i mešajte dok se ne otopi. Želatin prethodno pomešajte sa dve kašike vode, ostavite da nabubri, pa ga otopite na najmanjoj temperaturi i sipajte u vrelu čokoladu. Sjedinite lepo i ostavite da se prohladi.
Za to vreme umutite ostatak slatke pavlake (150 ml) pa dodajete mlaku (prohlađenu) čokoladu i mutite sve zajedno dok ne dobijete fin krem.
Prvi krem izlijte preko keks korice i odložite da se stegne u zamrzivaču 20 minuta. Taj postupak ponoviti i sa drugim kremom, način pripreme je isti. Odložite je u zamrzivač na 20 minuta, da se stegne, a za to vreme spremite treći fil.
Slatku pavlaku umutite sa kremfix-om i dodajte sitno iseckanu čokoladu za kuvanje i mlečnu čokoladu i sjedinite.
Rasporedite preko druge kreme kada se ohladila. Dekorišite po želji.
Slični recepti
Torte
Torte
Torte