U sud sipajte ovsene pahuljice, chia semenke, aromu vanile i zaslađivač po ukusu, i prelijte mlekom. Promešajte i ostavite u frižideru najmanje 1 sat, najbolje preko noći.
Maline malo izgnječite, dodajte med po ukusu i na vatri kratko prokuvajte. Sklonite da se ohladi. Jabuke i banane isecite, a maline i borovnice ostavite da se odmrznu ili koristite sveže.
Pripremljeni puding podeliti u tri teglice. U prvu teglicu sipajte puding u koji ste dodali kakao i cimet. Preko dodajte iseckane jabuke i banane. Gore možete staviti zaslađen grčki jogurt i još voća, i zatim posuti pistaćima.
U drugu teglicu sipajte pripremljene i ohlađene maline, puding, sveže maline i borovnice i pospite pečenim lešnicima.
U treću teglicu stavite jabuke i banane, dodajte puding pa grčki jogurt. Preko stavite maline i borovnice, a onda pospite listićima badema.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti