Namastite tepsiju (30x35 cm) i blago pospite brašnom. Penasto umutite jaja sa šećerom i vanilin šećerom, muteći mikserom najvećom brzinom oko 2-3 minuta. Dobro pomešajte lešnike sa hlebnim mrvicama i dodajte u umućena jaja. Smesu ravnomerno rasporedite u tepsiji i stavite da se peče na sredini prethodno zagrejane rerne.
Pozicija rešetke: srednja
Temperatura gornjeg i donjeg grejača rerne: otprilike 170 °C
Temperatura rerne sa ventilatorom: otprilike 150 °C
Molimo Vas da imate u vidu uputstvo za upotrebu Vaše rerne. Pomešajte rum sa sokom od pomorandže i još toplo testo poprskajte sa 1/3 tekućine.
Skucajte puding sa mlekom i šećerom prema uputstvu sa ambalaže. Češće mešajući ga ohladite do sobne temperature. Penasto umutite maslac i brzo umešajte u još topao puding. Fil ravnomerno rasporedite preko kore i ostavite da se ohladi. Piškote umačite u preostali sok i rum i položite ih preko fila. Umutite slatku pavlaku sa Kremfix-om i ravnomerno premažite preko piškota. Pospite čokoladom i ostavite šnite da odstoje preko noći u frižideru.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači