Za popse, u blenderu fino usitnite kore, keks, kroasan... Pomešajte puter, krem sir, cimet i rendanu koru pomorandže. Po ukusu, dodajte malo šećera u prahu.
Napravite 19 jednakih loptica. Svaku lopticu stavite na drveni štapić i ostavite u zamrzivaču najmanje 3 sata.
Fino usitnite čokoladu i otopite na pari. Dodajte zelenu prehrambenu boju. Umočite popse u čokoladu i ređajte ih na papir za pečenje. Uklonite drvene štapiće i ostavite sa strane. Stavite preostalu čokoladu u vrećicu za ukrašavanje.
Složite kolače na tacnu za tortu kako biste formirali novogodišnje drvo (odozdo prema gore: 7 popsa, 7 popsa, 4 popsa, 1 pops). Koristite otopljenu čokoladu da zalepite pojedinačne kuglice koje ste napravili od fondana. Po želji pospite i druge dekore preko jelke.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači