Neto količina: 47 gram
Poznata tekstura omiljenog pudinga, sada sa punim ukusom crne čokolade. Hedonizam za svaki dan.
Dodati: 500 ml mleka, 2 - 3 kašike (30 - 60 g) šećera. Priprema: Pomešati sadržaj kesice sa 4 kašike hladnog mleka i šećerom, mešati dok se ne razbiju grudvice. Ostatak mleka zagrejati do ključanja. Skloniti sa vatre i uz mešanje dodati razmućeni prašak za puding. Vratiti na šporet i uz neprestano mešanje još jednom kratko prokuvati. Vreo puding sipati u posudice prethodno isprane hladnom vodom. Pripremljeni puding ukrasiti po želji. Puding možete upotrebiti i za filovanje kolača i torti. Savet: Stvaranje kožice se može sprečiti ako se odmah po kuvanju na površinu vrućeg pudinga stavi prozirna folija. U tom slučaju puding će biti nešto ređi.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Torte
Kolači
Kolači
Kolači
Torte
Kolači
Kolači