Flag

Panacota

3 Porcija/e
Jednostavno
30
Osvežavajući neobičan desert za čarobne prilike.
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
350 mlslatke pavlake
50 gšećera
2 kesiceDr. Oetker Vanilin šećer
1 kesicaDr. Oetker Želatina u listu beli gold
3 komadapomorandže/i
100 gjagoda
50 gkumkvata
50 gkumkvata
50 gzrna nara
3 komadakivija
Picture - Dr. Oetker Vanilin šećer
Picture - Dr. Oetker Želatina u listu beli gold

Potopiti želatin u hladnu vodu i ostaviti ga da odstoji. Pomešati slatku pavlaku za kuvanje, šećer i vanilin šećer, staviti na tihu vatru da prokuva, skinuti sa vatre, pa dodati natopljeni želatin i promešati da se želatin rastopi.


Sipati panacotu u čaše i ostaviti je da se stegne u frižideru.


Očistiti pomorandžu i izvaditi pulpu, kivi očistiti i i iseći ga na kockice. Na ohlađenu i stegnutu Panacotu staviti kivi na kockice i malo očišćenog nara, u drugu čašu staviti pulpu pomorandže i malo nara, u treću čašu staviti jagode isečene na kolutove. Čaše ukrasiti jagodom, kivijem i kumkvatom...